کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

مزاج شناسی با طب ایرانی | مزاج گرم و‌ تر

مزاج شناسی علمی بسیار وسیع و گسترده، برای تشخیص و درمان مشکلات جسمی و روحی است. هر فرد بر اساس مزاج خود دارای ویژگی‌ها و شخصیت ویژه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مزاج شناسی، یکی از مهمترین اصول حفظ تندرستی است که به بررسی مزاج یا میزان تعادل عناصر مختلف در بدن انسان می‌پردازد. انواع مزاج هادر طب سنتی ایرانی، به دسته‌های مزاج گرم و‌تر (دموی)، مزاج سرد و‌تر (بلغمی) مزاج سرد و خشک (سوداوی) و مزاج گرم و خشک (صفراوی) تقسم می‌شود.

مزاج گرم

افراد با مزاج گرم دارای جسم درشت اندام، پوست سرخ و سفید با مو‌های پر پشت، نبض پر و قوی و خواب خوب هستند. این افراد تحمل کم خوابی و گرما و سرمای زیاد را دارا بوده و به شیرینی‌ها و ترشی‌ها علاقه‌مند هستند.

افراد با طبع گرم و تر، شجاع، جسور، پیشرو و رهبر گروه هستند. این افراد انسان‌های آرامی هستند، ولی در زمان عصبانیت رفتار‌های مخاطره آمیزی دارند.

افراد دارای مزاج گرم و‌تر برای ابتلا به بیماری‌های سردرد، پر خوابی، چاقی، تپش قلب، سکته و فشار خون بالا مستعد هستند.

برای دوری از بیماری‌ها در مزاج گرم و‌تر می‌توان تدابیری از جمله استفاده مساوی از میوه‌ها با سبزی‌ها و گوشت، مصرف غذا‌های دریایی، پیاده روی یا دویدن صبحگاهی (۱۵-۳۰ دقیقه)، ۶-۷ ساعت خواب شبانه، نیم ساعت چرت استراحت بعد از غذا، استفاده از غذا با فیبر بالا، پرهیز از آب و هوای گرم و مرطوب، پرهیز از فعالیت‌های افزایش دهنده گرمی و تری مانند پرهیز از نگرانی، خشم و هیجان زیاد، پرهیز از مصرف مستمر و زیاد غذا‌های گرم و‌تر را مورد توجه قرار داد.

اگر شما فردی با مزاج دموی یعنی طبع گرم و‌تر هستید، می‌توان با اصلاح برنامه غذایی و استفاده از گیاهان و عرق‌های گیاهی و خوراکی‌های طبیعی، طبع خود را به سمت معتدل شدن ببرید و میزان دما در بدن خود را کنترل کنید. / بهداشت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر