ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

مزاج شناسی با طب ایرانی | مزاج گرم و‌ تر

مزاج شناسی علمی بسیار وسیع و گسترده، برای تشخیص و درمان مشکلات جسمی و روحی است. هر فرد بر اساس مزاج خود دارای ویژگی‌ها و شخصیت ویژه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مزاج شناسی، یکی از مهمترین اصول حفظ تندرستی است که به بررسی مزاج یا میزان تعادل عناصر مختلف در بدن انسان می‌پردازد. انواع مزاج هادر طب سنتی ایرانی، به دسته‌های مزاج گرم و‌تر (دموی)، مزاج سرد و‌تر (بلغمی) مزاج سرد و خشک (سوداوی) و مزاج گرم و خشک (صفراوی) تقسم می‌شود.

مزاج گرم

افراد با مزاج گرم دارای جسم درشت اندام، پوست سرخ و سفید با مو‌های پر پشت، نبض پر و قوی و خواب خوب هستند. این افراد تحمل کم خوابی و گرما و سرمای زیاد را دارا بوده و به شیرینی‌ها و ترشی‌ها علاقه‌مند هستند.

افراد با طبع گرم و تر، شجاع، جسور، پیشرو و رهبر گروه هستند. این افراد انسان‌های آرامی هستند، ولی در زمان عصبانیت رفتار‌های مخاطره آمیزی دارند.

افراد دارای مزاج گرم و‌تر برای ابتلا به بیماری‌های سردرد، پر خوابی، چاقی، تپش قلب، سکته و فشار خون بالا مستعد هستند.

برای دوری از بیماری‌ها در مزاج گرم و‌تر می‌توان تدابیری از جمله استفاده مساوی از میوه‌ها با سبزی‌ها و گوشت، مصرف غذا‌های دریایی، پیاده روی یا دویدن صبحگاهی (۱۵-۳۰ دقیقه)، ۶-۷ ساعت خواب شبانه، نیم ساعت چرت استراحت بعد از غذا، استفاده از غذا با فیبر بالا، پرهیز از آب و هوای گرم و مرطوب، پرهیز از فعالیت‌های افزایش دهنده گرمی و تری مانند پرهیز از نگرانی، خشم و هیجان زیاد، پرهیز از مصرف مستمر و زیاد غذا‌های گرم و‌تر را مورد توجه قرار داد.

اگر شما فردی با مزاج دموی یعنی طبع گرم و‌تر هستید، می‌توان با اصلاح برنامه غذایی و استفاده از گیاهان و عرق‌های گیاهی و خوراکی‌های طبیعی، طبع خود را به سمت معتدل شدن ببرید و میزان دما در بدن خود را کنترل کنید. / بهداشت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر